sloveská verzia koukněte na náš Facebook

Ochrana osobních údajů


Tyto stránky jsou provozovány spolkem Alpenverein Edelweiss, z.s. ,IČ 26648059, zapsaném u Krajského soudu v Českých Budějovicích. 

 

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány v souladu s obecným nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracování osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů označovaném zkratkou GDPR (GDPR – General Data Protection Regulation). 

 

Rádi bychom vás informovali o aspektech tohoto nařízení ve vztahu k těmto webovým stránkám. 

Jaká data o vás zpracováváme?


Z důvodů vašich návštěv těchto stránek sbíráme některé informace, které vysvětlujeme v následujících odstavcích. Dále zpracováváme informace, které jste sami aktivně poskytli vyplněním přihlášky nebo registrace na našich webových stránkách. K údajům, které po vás na našich stránkách žádáme, neexistuje žádná faktická povinnost jejich vyplnění. V opačném případě však nebudete moci vyžívat všechny funkce webové stránky.

Důvody zpracování dat


Data zpracováváme na základě převažujícího oprávněného zájmu, 

 

    - poskytovat vám tyto webové stránky včetně našich služeb
    - vytvářet statistiky využití
    - zlepšit naši nabídku a webové stránky
    - detekovat, zabránit a vyšetřovat útoky na našich webových stránkách
    - odpovědět na vaše dotazy

Přenos vašich osobních údajů


Pro výše uvedené účely předáme vaše osobní údaje těmto příjemcům, kteří vaše data zpracovávají výhradně v EU:

 

    - námi využívaní poskytovatelé IT služeb
    - případně orgánům činných v trestním řízení

Informace o přenosu dat do jiných zemí EU naleznete v části "Google Analytics".

 

Serverlogs


U počítače, který se připojí k našim stránkám, zpracováváme IP adresu spolu s datem, časem, požadavkem, který soubor je požadován (jméno a URL), jaké množství dat je přeneseno na vás, zprávou označující, zda byl požadavek úspěšný, identifikační data použitých prohlížečů a použitý operační systém, stejně jako web, ze kterého byl přístup proveden (pokud byl přístup přes odkaz). Protokoly serverů jsou ukládány, aby bylo možné kontrolovat zabezpečení systému a detekovat, předcházet a vyšetřovat útoky, technicky spravovat webové stránky a optimalizovat nabídku. Pokud dojde k hackerskému útoku, budou tato data předána donucovacím orgánům. K dalšímu předávání třetím stranám nedochází.

 

Cookies


Naše webové stránky používají tzv. Cookies. Jedná se o malé textové soubory, které jsou uloženy v zařízení pomocí prohlížeče. Používáme cookies, aby byla naše nabídka uživatelsky přívětivá. Některé soubory cookie zůstávají v zařízení uloženy, dokud je neodstraníte. Umožňují nám rozpoznat váš prohlížeč při vaší další návštěvě. Pokud si to nepřejete, můžete si nastavit prohlížeč tak, aby vás informoval o nastavení cookies a to povolíte pouze v jednotlivých případech. Pokud se chcete dozvědět více, použijte prosím v prohlížeči funkci „Nápověda“. Zakázáním souborů cookie může být funkčnost našich webových stránek omezená a v některých případech vám může bránit v plném využívání tohoto webu.

 

Google Analytics


Tento web používá Google Analytics, webovou analytickou službu poskytovanou společností Google Inc. (dále jen „Google“). Google Analytics používá tzv. „Cookies“, textové soubory, které jsou uloženy ve vašem počítači a které umožňují analýzu vašeho používání webu. Informace generované souborem cookie o vašem používání tohoto webu jsou obvykle přenášeny a ukládány společností Google na serverech ve Spojených státech. Pokud je však na tomto webu povolena anonymizace IP, Google zkrátí vaši IP adresu předem v rámci členských států Evropské unie nebo jiných smluvních stran Dohody o evropském hospodářském prostoru. Pouze ve výjimečných případech bude úplná IP adresa zaslána na server Google v USA a tam zkrácena. Jménem provozovatele této webové stránky použije společnost Google tyto informace k vyhodnocení vašeho používání webové stránky, k sestavování zpráv o činnosti webové stránky a k poskytování dalších služeb souvisejících s činností webové stránky a používáním internetu provozovateli webové stránky. IP adresa poskytnutá Google Analytics v rámci Google Analytics nebude sloučena s jinými údaji poskytovanými společností Google. Ukládání cookies můžete zabránit odpovídajícím nastavením vašeho prohlížeče. Upozorňujeme však, že v tomto případě nebudete moci plně využívat všechny funkce této webové stránky. Kromě toho můžete zabránit tomu, aby Google shromažďoval data generovaná souborem cookie a vztahující se k vašemu použití webu (včetně vaší IP adresy), jakož i ke zpracování těchto údajů společností Google pomocí níže uvedeného odkazu (http: // tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=cs), kde si můžete stáhnout a nainstalovat dostupný plugin prohlížeče. 

 

Sběru dat můžete zabránit pomocí Google Analytics kliknutím na výše uvedený odkaz. Při návštěvě tohoto webu bude nastaven soubor cookie pro odhlášení, který zabrání budoucímu shromažďování vašich údajů: Zakázat Google Analytics. 

 

Další informace o podmínkách použití a soukromí naleznete na adrese http://www.google.com/analytics/terms/en.html nebo https://www.google.com/intl/en/policies. 

 

Upozorňujeme, že na tomto webu byla služba Google Analytics rozšířena o kód „anonymizeIp“, aby byla zajištěna anonymní sběr IP adres (tzv. maskování IP).

 

Newsletter


Na našich stránkách máte možnost přihlásit si náš newsletter. K tomu potřebujeme vaši e-mailovou adresu, oslovení, jméno, příjmení a váš souhlas s odběrem newsletru. Zadání poštovního směrovacího čísla je nepovinné. Po přihlášení k odběru zpravodaje vám zašleme potvrzovací e-mail s odkazem, který potvrdí vaši registraci. Odběr newsletteru můžete kdykoli zrušit. V každém zpravodaji naleznete odpovídající odkaz. V tomto případě okamžitě odstraníme vaše údaje, které již nejsou v souvislosti s odesláním zpravodaje potřebné.

 

Doba uložení


Vaše údaje u nás budou uloženy maximálně na dobu 6 měsíců. Uložení dat na delší dobu by se uskutečnilo pouze tehdy, pokud to bude nutné k prošetření zjištěných útoků na našich webových stránkách. Pakliže se registrujete na našich stránkách, budeme mít vaše údaje uložené, pokud bude existovat váš účet a poté tak dlouho, jak to stanoví zákonné povinnosti.

 

Vaše práva


Ze zákona máte následující práva – právo na informace, přístup k datům, právo na opravu, právo na výmaz („být zapomenut“), právo na přenositelnost údajů, právo vznést námitku, právo na odvolání souhlasu, právo na omezení osobních údajů. V případě domněnky, že s vašimi údaji není nakládáno v souladu s obecným nařízením, máte možnost obrátit se na dohledový úřad (Úřad na ochranu osobních údajů – www.uoou.cz).

 

Naše kontaktní údaje


Budete-li mít v souvislosti s ochranou dat nějaké dotazy či žádost, neváhejte se na nás obrátit na emailové adrese:

 

E-mail: alpenverein1@edelweiss.cz

 

 

Edelweiss CZ